Tisk BIO papir lončkov-Compostable | EKO premaz-3dl

Tisk BIO papir lončkov-Compostable | EKO premaz-3dl

From: 379.00

Najkvalitetnejši lonček na tržišču, poleg tega pa prijazen do okolja. Izbirate lahko namreč med PLA premazom, ki je narejen iz koruznih vlaken in zaradi česar je lonček razgradljiv v industrijskih predelovalnicah. Druga možnost je lonček z eko premazom, ki ima 40-60% manjšo vsebnost “plastike” v premazu. Zaradi tega se lahko odvrže in predela kot navaden papirnati odpadek. Cena obeh opcij je enaka.

Kratek rok dobave – 2 do 3 tedne! Kozarček je izjemno trden, saj je izdelan iz 320 gramskega papirja. Odlikuje ga tudi izjemno natančen tisk in ujemanje želenih barv. Tisk najzahtevnejših dizajnov po celotni površini, ki vključujejo močne in izrazito temne odtenke barv, vzorce, fotografije, majhno velikost pisave ipd.

Primerni za tople napitke kot bela kava, dolga kava z mlekom, čaj in hladne pijače, vodo, sok …

Material: 320 gramski papir + PLA sloj oz. EKO premaz
Dizajn: tisk 100% površine in odlična kvaliteta barv
Volumen: 370ml
Dimenzije: Višina lončka – 111,2 mm / Zunanji premer lončka – 90 mm
Pakiranje: 100 kos v vrečki x 10 v kartonu = 1000kos
Dodatki: PE pokrov premera 90mm, črn| bel
Počisti

Opis

Nudimo vam visoko kakovosten potisk bio papirnatih lončkov za kavo na poti po dobri ceni. Izbirate lahko med PLA premazom, ki je narejen iz koruznih vlaken in zato je lonček razgradljiv v industrijskih predelovalnicah. Druga varianta je lonček z eko premazom, ki ima 40-60% manjšo vsebnost “plastike” v premazu. Zaradi tega se lahko odvrže in predela kot navaden papirnati odpadek. Cena obeh opcij je enaka.

Rok dobave je hiter, kar pomeni do 2 – 3 tedne. Tiskate lahko najzahtevnejše podobe, vse od fotografije, močnih vzorcev, vseh barvnih odtenkov ipd. Tudi sam lonček je zelo kakovosten in močen, saj vsebuje 320 gramski papir.

Kozarčki z vašim tiskom so primerni za vse vrste vročih napitkov – bela kava, dolga kava z mlekom, čaj in ostale tople ter hladne napitke.

Preverite našo ponudbo! Uporabite preverjeno učinkovit trženjskih pristop za vaše promocije, podjetje ipd.!

Na voljo so tudi prilegajoči se beli ali črni pokrov premera 90 mm z režo za uživanje na poti.

Tisk BIO papir lončkov-Compostable | EKO premaz-3dl

Dodatne informacije

cena za količino

1.000kos, 2.000kos, 3.000kos, 5.000kos, 6.000kos, 8.000kos

Sorodni izdelki

Pomakni se na vrh