Tisk BIO papir lončkov – Dvoslojni/full color-2dl

Akcija!

Tisk BIO papir lončkov – Dvoslojni/full color-2dl

From: 429.00

Najkvalitetnejši dvoslojni lonček na tržišču, ki je hkrati prijazen do okolja. Izbirate lahko namreč med PLA premazom, ki je narejen iz koruznih vlaken in zaradi česar je lonček razgradljiv v industrijskih predelovalnicah. Druga možnost je lonček z eko premazom, ki ima 40-60% manjšo vsebnost “plastike” v premazu. Zaradi tega se lahko odvrže in predela kot navaden papirnati odpadek. Cena obeh opcij je enaka.

Rok dobave 5- 6 tednov od potrjene datoteke za tisk. Kozarček je izjemno trden, saj je izdelan iz dveh plasti papirja (320 + 300 gramskega papirja). Odlikuje ga tudi izjemno natančen tisk in ujemanje želenih barv. Tisk najzahtevnejših dizajnov po celotni površini, ki vključujejo močne in izrazito temne odtenke barv, vzorce, fotografije, majhno velikost pisave ipd.

Primerni za tople napitke kot kapučino, kavo, čaj in hladne pijače, vodo, sok …

Material: dvoslojni (320 +300 gramski papir) + PLA sloj
Dizajn: tisk 100% površine in odlična kvaliteta barv
Volumen: 250ml
Dimenzije: Višina lončka – 90 mm / Zunanji premer lončka – 80 mm
Pakiranje: 50 kos v vrečki x 20 v kartonu = 1000kos
Dodatki: PE pokrov premera 80mm, črn| bel
Počisti

Opis

Nudimo vam visoko kakovosten potisk termo papirnatih dvoslojnih lončkov za kavo na poti, ki je hkrati prijazen do okolja. Izbirate lahko namreč med PLA premazom, ki je narejen iz koruznih vlaken in zaradi česar je lonček razgradljiv v industrijskih predelovalnicah. Druga možnost je lonček z eko premazom, ki ima 40-60% manjšo vsebnost “plastike” v premazu. Zaradi tega se lahko odvrže in predela kot navaden papirnati odpadek. Cena obeh opcij je enaka.

Rok dobave je 5- 6 tednov od potrjene datoteke za tisk. Tiskate lahko najzahtevnejše podobe, vse od fotografije, močnih vzorcev, vseh barvnih odtenkov ipd. Sam lonček je zelo kakovosten in močen, saj je narejen iz dvoslojnega papirja.

Termo kozarčki z vašim tiskom so primerni za vse vrste vročih napitkov in nudijo še več udobja pri uživanju vročih napitkov na poti, kot so kapučino, kava z mlekom, čaj, kuhano vino in ostale tople ter hladne napitke.

Preverite našo ponudbo! Uporabite preverjeno učinkovit trženjskih pristop za vaše promocije, podjetje ipd.!

Na voljo so tudi prilegajoči se beli ali črni pokrov premera 80 mm z režo za uživanje na poti.

Tisk BIO papir lončkov – Dvoslojni/full color-2dl

Dodatne informacije

cena za količino

1.000kos, 2.000kos, 3.000kos, 5.000kos, 6.000kos, 9.000kos

Sorodni izdelki

Pomakni se na vrh