Tisk papir lončkov-Compostable | EKO premaz-1dl

Tisk papir lončkov-Compostable | EKO premaz-1dl

From: 599.00

Najkvalitetnejši lonček na tržišču, poleg tega pa prijazen do okolja. Izbirate lahko namreč med PLA premazom, ki je narejen iz koruznih vlaken in zaradi česar je lonček razgradljiv v industrijskih predelovalnicah. Druga možnost je lonček z eko premazom, ki ima 40-60% manjšo vsebnost “plastike” v premazu. Zaradi tega se lahko odvrže in predela kot navaden papirnati odpadek. Cena obeh opcij je enaka.

Rok dobave 3- 4 tedne od potrjene datoteke za tisk. Kozarček je izjemno trden, saj je izdelan iz 320 gramskega papirja. Odlikuje ga tudi izjemno natančen tisk in ujemanje želenih barv. Tisk najzahtevnejših dizajnov po celotni površini, ki vključujejo močne in izrazito temne odtenke barv, vzorce, fotografije, majhno velikost pisave ipd.

Primerni za tople napitke kot kapučino, kavo, čaj in hladne pijače, vodo, sok …

Material: 320 gramski papir + PLA sloj oz. EKO premaz
Dizajn: tisk 100% površine in odlična kvaliteta barv
Volumen: 140ml
Dimenzije: Višina lončka – 62,6 mm / Zunanji premer lončka – 60,8 mm
Pakiranje: 100 kos v vrečki x 30 v kartonu = 3000kos
Dodatki: PE pokrov premera 60,8mm, črn
Počisti

Opis

Nudimo vam visoko kakovosten potisk papirnatih lončkov za kavo na poti po dobri ceni. Izbirate lahko med PLA premazom, ki je narejen iz koruznih vlaken in zato je lonček razgradljiv v industrijskih predelovalnicah. Druga varianta je lonček z eko premazom, ki ima 40-60% manjšo vsebnost “plastike” v premazu. Zaradi tega se lahko odvrže in predela kot navaden papirnati odpadek. Cena obeh opcij je enaka.

Rok dobave je 3- 4 tedne od potrjene datoteke za tisk. Tiskate lahko najzahtevnejše podobe, vse od fotografije, močnih vzorcev, vseh barvnih odtenkov ipd. Tudi sam lonček je zelo kakovosten in močen, saj vsebuje 320 gramski papir.

Kozarčki z vašim tiskom so primerni za vse vrste vročih napitkov – espresso,ostali topli ter hladni napitki. Zelo so uporabni za degustacije, promocije, predstavitve ipd.

Preverite našo ponudbo! Uporabite preverjeno učinkovit trženjskih pristop za vaše promocije, podjetje ipd.!

Na voljo so tudi prilegajoči se beli ali črni pokrov premera 60,8 mm z režo za uživanje na poti.

Tisk papir lončkov-Compostable | EKO premaz-1dl

Dodatne informacije

cena za količino

3.000kos, 6.000kos, 9.000kos

Sorodni izdelki

Pomakni se na vrh