Tisk papir lončkov-Compostable | EKO premaz-4dl

Tisk papir lončkov-Compostable | EKO premaz-4dl

From: 469.00

Najkvalitetnejši lonček na tržišču, poleg tega pa prijazen do okolja. Izbirate lahko namreč med PLA premazom, ki je narejen iz koruznih vlaken in zaradi česar je lonček razgradljiv v industrijskih predelovalnicah. Druga možnost je lonček z eko premazom, ki ima 40-60% manjšo vsebnost “plastike” v premazu. Zaradi tega se lahko odvrže in predela kot navaden papirnati odpadek. Cena obeh opcij je enaka.

Rok dobave 3- 4 tedne od potrjene datoteke za tisk. Kozarček je izjemno trden, saj je izdelan iz 320 gramskega papirja. Odlikuje ga tudi izjemno natančen tisk in ujemanje želenih barv. Tisk najzahtevnejših dizajnov po celotni površini, ki vključujejo močne in izrazito temne odtenke barv, vzorce, fotografije, majhno velikost pisave ipd.

Primerni za tople napitke kot bela kava, dolga kava z mlekom, čaj in hladne pijače, vodo, sok …

Material: 320 gramski papir + PLA sloj oz. EKO premaz
Dizajn: tisk 100% površine in odlična kvaliteta barv
Volumen: 470ml
Dimenzije: Višina lončka – 137 mm / Zunanji premer lončka – 90 mm
Pakiranje: 70 kos v vrečki x 20 v kartonu = 1.400kos
Dodatki: PE pokrov premera 90mm, črn| bel
Počisti

Opis

Nudimo vam visoko kakovosten potisk  papirnatih lončkov za kavo na poti po dobri ceni. Izbirate lahko med PLA premazom, ki je narejen iz koruznih vlaken in zato je lonček razgradljiv v industrijskih predelovalnicah. Druga varianta je lonček z eko premazom, ki ima 40-60% manjšo vsebnost “plastike” v premazu. Zaradi tega se lahko odvrže in predela kot navaden papirnati odpadek. Cena obeh opcij je enaka.

Rok dobave je 5- 6 tednov od potrjene datoteke za tisk. Tiskate lahko najzahtevnejše podobe, vse od fotografije, močnih vzorcev, vseh barvnih odtenkov ipd. Tudi sam lonček je zelo kakovosten in močen, saj vsebuje 320 gramski papir.

Kozarčki z vašim tiskom so primerni za vse vrste vročih napitkov – bela kava, dolga kava z mlekom, čaj in ostale tople ter hladne napitke.

Preverite našo ponudbo! Uporabite preverjeno učinkovit trženjskih pristop za vaše promocije, podjetje ipd.!

Na voljo so tudi prilegajoči se beli ali črni pokrov premera 90 mm z režo za uživanje na poti.

Tisk papir lončkov-Compostable | EKO premaz-4dl

Dodatne informacije

cena za količino

1.400kos, 2.800kos, 5.600kos, 8.400kos

Sorodni izdelki

Pomakni se na vrh